Groot vakantiehuis Sauerland

Op zoek naar een groot vakantiehuis of familiehotel in Sauerland voor familie, vrienden groepen of collega’s? Ons vakantiehuis in Haus am Einberg is zeer geschikt als groepsaccomodatie of als familie verblijf tot 7 personen (in het vakantiehuis) en zelfs tot 19 personen in combinatie met onze pension kamers.

Wanneer jullie dus met meer dan 7 personen zijn bestaat nog de optie (indien beschikbaar) om één of meerdere kamers bij te boeken in ons pension welke beschikt over zes comfortabele tweepersoons kamers. Het vakantiehuis en het pension bevinden zich in hetzelfde gebouw dus iedereen is dicht bij elkaar!

Familiehotel Sauerland

Haus am Einberg is dus prima geschikt als familiehotel in Sauerland, voor familiefeesten zoals verjaardagen en trouwjubileums en voor een familie reunie. Desgewenst kan er s’avonds gedineerd worden in ons knusse huiskamer restaurant waar gastvrouw en kok Fabiana kookt op culinair niveau! Lees meer over onze bijzondere keuken op onze pagina Culinair.

Het ruime vakantiehuis heeft een balkon met een prachtig panorama uitzicht over de bergen en dalen van het Wennetal. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en gratis wifi. Voor de sportievelingen zijn er volop wandelmogelijkheden in de directe omgeving, inclusief startpunten vanaf het huis zelf. De Veltins fabriek bevindt zich dichtbij in ons dorp Grevenstein en is zeker een excursie waard.

De eigenaar spreekt heel goed Nederlands, voor meer informatie bel ons gerust!

Meer informatie over het vakantiehuis op onze pagina Vakantiehuis Sauerland

Groot vakantiehuis Sauerland 7 personen
Vakantiehuis Sauerland 7 personen