Camping am einberg | boerencamping sauerland

Gasten met tent, caravan of camper zijn op onze boerencamping Sauerland van harte welkom. Onze SVR camping is een terassencamping en heeft 8 plaatsen, alle met een prachtig uitzicht op het dal en de bergen.

De sanitaire voorzieningen bevinden zich in het bijgebouw. Het is mogelijk om bij ons broodjes te bestellen maar u kunt ook gebruik maken van het ontbijt en het diner in het pension.

Er is een gezamenlijke ruimte waar u informatie over de omgeving kunt vinden zoals wandelkaarten en folders van bezienswaardigheden, pretparken, grotten en meer. Verder vindt u hier een wasmachine, tafeltennistafel, tafelvoetbal spel en kunt u gebruik maken van onze gratis wifi verbinding.

Zwemmen kunt u gratis in het kleine zwembad op de camping, het zwembad in Grevenstein en in het natuurwater van de vlakbij gelegen Esmecke Stausee. Reserveren in het hoogseizoen aanbevolen!

De bekende leverancier van kampeer artikelen Coleman heeft Camping am Einberg opgenomen in de lijst van 20 mooiste campings in Duitsland! Wij zijn de enige in het westen!  (download pdf)

Camping am Einberg in ÖKO-TEST Magazin (download pdf)

De camping is reeds vol van 26 mei tot 29 mei, en met Pasen en Pinksteren 2022

boerencamping sauerland