De Sauerland app, de interactieve gids voor onderweg

Met de Sauerland-app kunt u zich tijdens uw wandel- of fietstocht door het Sauerland en de aangrenzende regio Siegerland-Wittgenstein laten leiden. Eenmaal gratis gedownload kunnen persoonlijke reisplanning, tips voor spannende uitstapjes onderweg of de praktische overzichtskaart worden weergegeven voor een onvergetelijke excursie onderweg. De nieuwe app is beschikbaar in de populaire Apple en Android stores.

De Sauerland app

Op de gekozen route kan het hoogteprofiel op elk moment worden opgeroepen – met de app “Sauerland&Siegen-Wittgenstein” wordt de smartphone een informatieve en behulpzame begeleider bij elke wandel- of fietstocht. In samenwerking met de provider outdooractive en de toerismevereniging Siegerland-Wittgenstein heeft Toerisme Sauerland de tochten geselecteerd voor de applicatie, die outdoor-enthousiaste gebruikers talrijke functies biedt voor hun gevarieerde ervaring in de frisse buitenlucht.

Negen duidelijk gestructureerde categorieën leiden gebruikers door het menu, waardoor het gebruiksvriendelijker wordt. De nieuwe app voor mobiele apparaten bevat ongeveer 1.800 fiets- en wandeltochten die voldoen aan de kwaliteitscriteria van de regionale verenigingen voor toerisme.

De app biedt tips, foto’s, tochtbeschrijvingen, hoogteprofielen, horeca en informatie over de mooiste 1.800 wandel- en fietstochtsuggesties en ca. 5.000 bezienswaardigheden en vrijetijdstips in het Sauerland en Siegerland-Wittgenstein. Download het gratis, kies uw favoriete tocht en trek de natuur in! En beoordeel de app na afloop!

> De Sauerland-App (info)

Apple Itunes Google Store
app-ios
app-android

Bent u op stap en wilt u ons  een bericht sturen over een toestand van het pad? Bijvoorbeeld omdat een wegwijzer onleesbaar of beschadigd is, het pad door bosbouwwerkzaamheden is vernield, de padbeschrijving niet correct is of, of, of… gebruik dan a.u.b. de “foutmelding” in de app.